Zamieszczone przez Mihau
Wejście AUX-Pomoc
Zwiń
X
-
Wejście AUX-Pomoc
Witam wszystkich a więc tak ostatnio kupiłem Octavie II z 2005 roku. I bawiłem się trochę opcjami radia i znalazłem w opcjach AUX- On/Off i AUX-Vol. Więc pomyślałem że jest gdzieś w aucie wejście AUX szukałem wszędzie ale nie mogę go znaleźć. I mam pytanie do was czy istnieje coś takiego? A jak tak to gdzie mam tego szukac? Pomóżcie Z góry dzięki
Pozdrawiam
-
-
lilo, jak sam z lutownicą nie pomożesz to cudu nie będzie :diabelski_usmiech
[ Dodano: Czw 08 Lip, 10 12:25 ]
golibroda, to normalna regulacja
mozna troszkę usztywnić po rozebraniu wieka ale kupa zabawyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Przedstawiam wejście AUX z podłokietnika.
Posiadam O2 z 2006 wersja ambiente - i to już było.
Podłączam do niego IPHONA - i działa bez trzasków itp. Jakość DOBRA.
Mało tego - można odsłuchiwać rozmowy telefoniczne w głośnikachBYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM
BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal
JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
Komentarz
-
-
Kupiłem dziś kabel w MediaMarkt i podłączyłem do AUX IPhona - mi trzeszczy i przerywa, jak poruszę mocniej w bok mini-jack'iem to się poprawia - nie wiem, czy kabel (jack) mam zwalony czy gniazdo... Jak jest u Was? Ktoś ma taki problem jak ja?Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI
Komentarz
-
-
Shadoon problem może być z kablem, ćwiczyłem to...
Wtyczka powinna mieć 3.5 mm, możesz kupić kabelki gdzie wtyczka ma troszeczkę mniej (3.45 - 3.48 mm) i może to powodować trzaski i przerwy.
Rozwiązania są 2: sprawdzić dokładnie wtyczkę i rozebrać gniazdo i podoginać blaszki od styków ("pogięta robota"). Ja kiedyś rozbierałem tunel to sprawdziłem gniazdo, teraz każdy kabelek działa OK.
Komentarz
-
Komentarz